Orgeneral Edip Başer İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızı Orgeneral Edip BAŞER İlkokulunda hayatta başarılı ve mutlu olacak şekilde yetiştirmek ve onların iletişimde bulunduğu bireyleri de bu doğrultuda yönlendirmektir.

Misyon: Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://edipbaserio.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLYURT MAH. ULUDERE CAD. EDIP BAŞERILKOKULU BLOK NO 17D MERKEZ / ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - Adres : GÜNDOĞDU MAHALLESİ ULUDERE CADDESİ MERKEZ/ŞIRNAK

Ulaşım Merkez